Bahati šef uznemiravao Dalmatinku pa požalio. Pustila je poruke u javnost i prijavila ga nadležnima…

"Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se šuti, a šuti se bome tako da svaka podrška. I definitivno nemoj sama ići na taj razgovor", naveo je jedan muškarac u komentaru.

Screenshot

Jedna je Dalmatinka na Facebooku ostavila dramatičan status te je priložila i screenshotove poruka koje je dobila od šefa. U njima su otvorene ponude za seks povišica “ako bude poslušna”. Kaže da je sve prijavila.

“Večer, ovo odmah moran objaviti jer san u šoku. Ovo ću prijaviti nadležnima, pa zato ne želin odavati puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo. Odvratno i degutantno. Uglavnom radi se o…, pa se pripazite onih sa ovin inicijalima dok sve ne izveden na čistac. Inače za gospodina sam radila kao… I kao što vidite, uz sve poruke zva me 10 puta u roku par minuta”, navela je ta žena koja živi u jednom dalmatinskom gradu, piše Slobodna Dalmacija.

“Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se šuti, a šuti se bome tako da svaka podrška. I definitivno nemoj sama ići na taj razgovor”, naveo je jedan muškarac u komentaru.

image
image
image

image

image


SOURCEBild.ba
Previous articleŠprajc se našalio na vlastiti račun: Koja je razlika između Stanja nacije i Života na vagi?
Next articleU Ukrajini poginuo vojnik koji je nosio grb RBiH
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments