Bingo u Mostaru radit će nedjeljom, za neradni dan odabrali neobičan dan u tjednu

Dugo najavljivana "neradna" nedjelja kako je predstavljena u Vijeću, ali i hvalospjevima pojedinih zagovornika među političarima lagano se osipa

Bingov hipermarket u mostarskom naselju Vrapčići otvara kupcima svoja vrata nedjeljom, a umjesto toga za neradni dan odabrali su utorak.

To je vijest koja se jutros proširila društvenim mrežama, nakon što su radili par “neradnih” nedjelja kako je to propisano novim zakonom koji je prošao u Gradskom vijeću, ali i ostavio je prostora poslodavcima da umjesto nedjelje mogu odabrati i neki drugi dan, što su u Bingu i uradili.

Ovu vijest za hercegovina.info potvrdili su iz Binga.

“Poštovani, tržni centar Mostar na adresi Mostar Put M-17 br. 5 će ubuduće raditi nedjeljom, a neće raditi utorkom. Sve ostale poslovnice Binga u Mostaru ne rade nedjeljom”, naveli su iz tog poduzeća.

Dugo najavljivana “neradna” nedjelja kako je predstavljena u Vijeću, ali i hvalospjevima pojedinih zagovornika među političarima lagano se osipa jer sve veći broj trgovina radi nedjeljom, a odabire neke druge “neradne” dane. Na mostarskim ulicama i ne osjeti se znatno nerad nedjeljom jer uz pune kafiće i restorane, velike su gužve u kladionicama te pogotovo benzinskim crpkama koje se širenjem asortimana pretvaraju u super-trgovine.


SOURCEBild.ba
Previous articleSplićanka ganuta potezom dobročinitelja na benzinskoj: ‘Od šoka sam pet minuta sjedila u autu ispred kuće‘
Next articleSlužbeno je. Pogba napušta Manchester United
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments