Čeda Jovanović o drogama: Naravno da sam probao

Tko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao joint, taj laže, rekao je Jovanović

Foto: Arhiva

Političar Čedomir Čeda Jovanović otkrio je da je probao nedozvoljene supstance. On je istaknuo da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu koja nema veze s onim što je on zaista, piše Kurir.rs.

– Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantiraš neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni – rekao je Jovanović.

Dodao je da “kada ga upoznaju vide da je drugačiji čovjek”.

– Imam četvero djece koja više nisu toliko mala. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija s 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Što oni sve znaju, mislite li da ja mogu živjeti s njima, a da ne razgovaram o Ecstasyju, MDA, jointu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave.

Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze s glupim pričama. Tko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao joint, taj laže. Ali da ja s pedeset godina gutam “eksere”, to je potpuno smiješno. Svojoj deci moram objasniti što je to… Ne moraju gurnuti ruku u vatru da vide što je – rekao je Jovanović za Kurir.rs.


SOURCEBild.ba
Previous articleKakav pohod na Beč: nevjerojatni Hrvati svladali Austriju za polufinale Lige nacija!
Next articleIzbornik sijao od sreće: Nema većeg ponosa od naših 25.000 navijača. A što se tiče Brozovića…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments