Čitav grad traga za maloljetnicom, ona preko Instagrama poručila da je super

Izvor: Mediji

Nakon što je potvrđena infomacija da je sredinom prošlog tjedna prijavljen nestanak maloljetne Adrijane Hode te da obitelj nema nikakve informacije o tome gdje se ona nalazi, pojavile su se nove informacije.

Naime, društvenim mrežama kruži fotografija objave djevojčice Adrijane, koja je poručila da “nikada nije bila sretnija te da nema potrebe za brigom.”

– Nema potrebe da me objavljujete, javljate se i brinete., jer nikad u životu nisam bila sretnija. Moja majka zna da sam dobro, da mi ništa ne fali i da sam sretna i želi mi to uništiti – stoji, između ostalog, u njenog objavi.

Maloljetnica se oglasila na Instagramu.

Iz Operativnog centra sarajevske policije potvrdili su da nemaju novih informacija.

Kako je prethodno navedeno iz policije, Nasiha Sofović prijavila je da se dana 7. rujna 2020. godine oko 13:00 sati sa adrese stanovanja u ul. Safeta Zajke broj 75, općina Novi Grad Sarajevo, udaljila njena kćerka maloljetna Adrijana Hoda.

Bild.baKomentari

Next Post

Brojne gospodarske teme na sjednici Saveza općina i gradova FBiH

Sri ruj 23 , 2020
Počela je dvanaesta sjednica Predsjedništva Saveza općina i gradova Federacije BiH u Malak Regency Hotel na sarajevskoj Ilidži. Na sjednici će biti riječi o načinu raspodjele transfera jedinicama lokalne samouprave iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine, kao i o aktivnostima Saveza na izradi analize utjecaja koronavirusa na socioekonomski i financijski […]