Čović posjetio Brčko, sastao se s dogradonačelnikom Domićem

Čović
Čović

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović posjetio je Distrikt Brčko i održao sastanak s dogradonačelnikom i predsjednikom HDZ-ove organizacije Brčkog Antom Domićem.

Domaćini sastanka upoznali su Čovića s trenutnim stanjem u Distriktu, prije svega gospodarskim i ekonomskim mjerama koje su vlasti Distrikta Brčko poduzeli u prevenciji i rješavanju socioekonomskih pitanja nakon izvanrednog stanja i borbe s koronavirusom.

Na sastanku je komentirano solidariziranje u novonastalim okolnostima uz direktnu pomoć privatnom sektoru kroz konkretne mjere subvencioniranja i pomoći predstavljene su kao prioritet čije su aktivnosti već započele i biti će ostvarene prema svim gospodarskim subjektima koji su izravno pogođeni uključujući razne grane gospodarstva.

Također, razgovaralo se o radnim mjestima i očuvanju istih u primarnom fokusu svih daljnjih mjera koje će se donositi na razini Distrikta.

Razgovaralo se i o raspisivanju lokalnih izbora te aktivnostima i njihovim pripremama.


Čović iskazao je punu podršku svim aktivnostima i projektima predstavljenim na spomenutom sastanku, priopćio je HDZ BiH.

Bild.ba

Previous articleSlovenci poslali vojsku na granicu s Italijom, zaustavili mladića, prisilili ga da klekne…
Next articleNe znamo zanima li vas, ali brzo ćete na more moći koristeći Pelješki most