Danima traje potraga za Hrvaticom u Frankfurtu, zbunjujuća informacija policije

Clea je na rad u Njemačku iz Hrvatske došla prije par mjeseci, radila je kao sobarica u hotelu.

Još uvijek traje potraga za 19-godišnjom Požežankom Cleom Brozović koja je nestala u Frankfurtu 17. srpnja. Obitelj nestale djevojke dobila je od njemačke policije informaciju da su je možda pronašli.

– Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko 6 sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom. Obitelj je zbunjena i strah ih je. Clein brat stiže iz Hrvatske, trebao bi doći večeras u Frankfurt, a stiže i otac koji je odgodio operaciju. Obitelj je dobila neke informacije gdje bi se Clea mogla nalaziti i sutra ću s njezinim bratom otići na ta mjesta – govori za Fenix magazin obiteljski prijatelj koji živi i radi u Frankfurtu.

Clea je na rad u Njemačku iz Hrvatske došla prije par mjeseci, radila je kao sobarica u hotelu. 

– U srijedu ili četvrtak je dobila otkaz, čula se s ocem i rekla kako tu više neće raditi. Otac ne zna ništa više od toga. Ne zna je li imala prijatelje u Frankfurtu niti gdje mu je sad kćer. Na mobitel se ne javlja, kazao je ranije obiteljski prijatelj. 


Clein je nestanak zabilježen i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba gdje piše kako ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici, visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Bild.ba

Previous article“Domovinski pokret nije zvijezda repatica koja je odlučila samo proći hrvatskim političkim nebom”
Next articleNa svadbi sijevali noževi, kum ubo mladića nakon svađe oko glazbe