Dok Rebić uživa, Dalić na tajnom sastanku odlučivao o njegovoj sudbini?

Zajedno s kapetanom Modrićem, Perišićem, Vidom, Vrsaljkom i Kovačićem izbornik Zlatko Dalić kovao je planove što i kako dalje. U svojoj vikendici u Novalji pričali su i što će s Antom Rebićem.

Posljednjih tjedana život Ante Rebića bio je, malo je reći, turbulentan. Pa je otišao ohladiti glavu i opustiti tijelo u Grčku gdje je otputovao u društvu prijatelja i Mostarke Klare Pinjuh.

Atraktivna brineta navodno je Rebićeva djevojka već godinu dana i na privatnom Instagram profilu objavila je nekoliko storyja u kojima se hrvatski nogometaš Mikonosom vozi automobilom u bijeloj košulji i sunčanim naočalama, a na drugoj su zagrljeni u društvu prijatelja, pišu 24sata.hr.

Klara nema otvorene profile na društvenim mrežama, no poznato je da je studirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te da se povremeno bavila i modelingom, kao i da naginje politici.

I dok Rebić odmara u Grčkoj, izbornik Zlatko Dalić navodno je početkom tjedna održao tajni sastanak s nekolicinom hrvatskih reprezentativaca u svojoj vili u Novalji na Pagu.


Izbornik nije htio potvrditi, ali niti demantirati je li se tajni sastanak uistinu održao, no njemu su, kako RTL saznaje, prisustvovali kapetan Luka Modrić i stožerni igrači Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko.

Bilo je govora što i kako dalje s reprezentacijom, no dotakli su se i teme Ante Rebića, koji je nakon Europskog prvenstva putem Instagrama prozvao samog Dalića pa onda isključio sve društvene mreže.

Zaiskrilo je na više razina i Rebić se otada nije javio. Ali jest izbornik Dalić.

– Svaki komentar podržavam i poštujem. Svatko ima pravo izjasniti se i reći što misli. Ja bih to ostavio cijeli život, ne bih to brisao za 20 minuta. Ostani frajer za cijeli život – komentirao je Rebićevu objavu pa dodao kako mu nisu zatvorena vrata reprezentacije:

– Tko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvarao – dodao je.

Rebić je, tu nema govora, svojim istupom izazvao pravu buru u javnosti i narušio odnose s Dalićem. Pa tek ostaje vidjeti što će se dogoditi i je li mu nepromišljena reakcija zatvorila vrata ili će uspjeti izgladiti sve nesuglasice.

Bild.ba

Previous articleDodik tvrdi da se “tabuti” u Srebrenici pokapaju prazni: “Stave samo ime”
Next articleGudeljević potpisala novi sporazum o donaciji cjepiva BiH