Dragan Čović posjetio Ljubuški, evo što je poručio

Dragan Čović posjetio Ljubuški, evo što je poručio

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u sklopu posjeta stranačkim odborima posjetio je i Ljubuški te održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima.

Sastanku su nazočili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški Toni Kraljević, vršitelj dužnosti gradonačelnika i kandidat za gradonačelnika Vedran Markotić, prošireno Predsjedništvo Gradskog odbora Ljubuški te dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti s viših razina, priopćila je HDZ BiH.

Kraljević je tijekom sastanka prezentirao plan i aktivnosti stranke u fazi predkampanje kao i aktivnosti koje će se odvijati u samoj kampanji pred lokalne izbore, a posebno je zahvalio Čoviću na posjetu i potpori u vremenu nadolazećih izbora.

Hrvatska demokratska zajednice BiH bila je, i ostat će, predvodnica svih pozitivnih promjena u Ljubuškom, naglasio je Kraljević, te je istaknuo kako vjeruje u izborni uspjeh i na ovim izborima.

Osim političke situacije i razgovora o lokalnim izborima, kandidat za gradonačelnika Vedran Markotić osvrnuo se i na projekte koji se izvode na gradskom području. Uz infrasktrukturu, govoreno je o drugim projektima važnim za ovu lokalnu zajednicu te onim temama koje se izravno tiču Ljubuškog, gospodarstvu, turizmu, poljoprivredi ali i prometnim rješenjima.

Dragan Čović je pozdravio iskazane aktivnosti kako u pripremi za lokalne izbore, tako i u provedbi svih planiranih projekata izvršne vlasti. Također, istaknuo je, kako je Ljubuški po svojoj aktivnosti i zalaganju uvijek prepoznat i podržan s viših razina te da će tako ostati i u budućnosti.

Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo što je veći dio planiranih projekata realiziran, nakon uvjerljive pobjede, plan je još snažnije krenuti u razvoj Ljubuškog, istaknuto je na sastanku, navodi se u priopćenju kojeg prenosi Fena.

Bild.ba