Evo kako je Milan Bandić proveo svoje zadnje dane

Evo kako je Milan Bandić proveo svoje zadnje dane

Milan Bandić u zadnjoj objavi na facebooku u subotu čestitao je skijašu Filipu Zubčiću na velikom uspjehu. Prije toga objavio je post o svemu što je napravio na Peščenici, kvartu u kojem je živio.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u danima prije iznenadne smrti obavljao svoje obaveze uobičajenim ritmom, od jutra do mraka. Bandić je već bio debelo u predizbornoj kampanji pa se u svom stilu pojavljivao na svim kulturnim događanjima, poput proslave 150. godina Zagrebačke filharmonije.

Istog dana, u četvrtak, bio je na pogrebu rukometne legende Zlatka Saračevića.

U petak je obišao svoju četvrt, Peščenicu.

Sve zagrebačke četvrti jednako su mi drage, ali jedna mi je uvijek posebno pri srcu – moja Peščenica. Ponosan sam na ono što smo u proteklih 21 godinu napravili na Peščenici: nova zgrada Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, nova Radnička cesta, Domovinski most, Branimirova koju ćemo uskoro spojiti sa Sesvetama. Samo u ovom dijelu grada izgrađeno je 5 dječjih vrtića i 4 škole. Jedna od najmodernijih škola smještena je u Ivanjoj Reci, investicija je to vrijedna više od 100 milijuna kuna – rekao je i pobrojao još svojih planova te najavio:

Mogu vam jamčiti da ćemo zajedno nastaviti ovim neumornim tempom.

U subotu, nekoliko sati prije smrti, na službenoj facebook stranici čestitao je hrvatskom skijašu Filipu Zubčiću.

Ne postoje riječi kojima bismo izrazili divljenje koje zaslužuješ. Iz jedne vožnje u drugu pokazuješ što sve čovjek može ostvariti uz veliki trud i upornost. Želim ti mnogo sreće i uspjeha u sljedećim utrkama koje te, kako si krenuo, vode ravno do tvoga cilja – osvajanja Malog globusa. Uime Grada Zagreba i osobno upućujem ti najiskrenije čestitke – napisao je.

Bild.ba