FOTO: Hrvatski navijači u Kataru su sve oduševili: “mi uvijek napravimo show, ostajemo ovdje do Badnjaka…”

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme.

Skupina hrvatskih navijača izazvala je show u središtu Dohe, pojavivši se odjevena u tradicionalne arapsku haljinu, kanduru, ali ukrašenu prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Članovi kluba navijača Mi Hrvati prošetali su Souq Waqifom, središnjom tržnicom u Dohi, odjeveni u tradicionalne bijele duge haljine s karakterističnim hrvatskim kvadratićima.

image

Ljudi su im prilazili želeći se slikati, snimale su ih brojne novinarske i fotoreporterske ekipe, a zbunjeni prolaznici oduševljeno su im pljeskali.

image

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme.

Početak svjetskog prvenstva je pred vratima i atmosfera iz dana u dan raste. Hrvatski navijači sjajno su se uklopili u “navijačko ludilo” koje stiže u Dohu.


image

“Mi uvijek napravimo show, bez obzira gdje se pojavimo i gdje igramo,” kazao nam je Ivo Stipanović.

“Ima nas 16, iz Osijeka nas je šest, ima nas i iz Zagreba, Dubrovnika,” dodao je Goran Bendeković.

Bili su i u Rusiji, kada su se ukrasili šubarama, a niti Covid-19 ih nije zaustavio od dolska na EURO 2020.

“Ovoga puta idemo do kraja, ostajemo u Dohi do Badnjaka,” poručio je Stipanović.

SOURCEHina
Previous articleStravična nesreća u Hrvatskoj: kod Našica poginulo dijete (4), muškarac (37) i žena (32) teško ozlijeđeni
Next articleJoš jedan tužan dan u Hrvatskoj i Vukovaru: Obilježena 31. obljetnica stradanja vukovarske četvrti Borovo naselje
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments