Gradonačelnik Budve uhićen, reagirali i specijalci, opsadno stanje

Gradonačelnik Budve

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine općine (SO) Budva Krsto Radović uhićeni su u srijedu ujutro ispred zgrade Općine.

Uhićen su još tajnik za investicije Mladen Mikijelj, kao i sin i brat Marka Carevića, menadžer Općine Milo Božović, šef Carevićevog ureda Nikola Jovanović kao i savjetnik gradonačelnika Đorđe Vujović.

Policija je upotrijebila kemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Općine.

Podsjećamo, općinski dužnosnici i građani okupili su se u srijedu rano ujutro u prostorijama Općine Budva, nakon što je desetak kombija punih policije jutros došlo u Budvu, javlja Sputnik.

Njih su tada ispred ulaza u Općinu dočekali gradonačelnik Budve Carević i Radović.


Podsjećamo, Upravna inspekcija u utorak navečer je došla je u prostorije Općine Budva, zajedno s Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, u namjeri da ih uvede kao nove dužnosnike, ali općinska vlast nije dozvolila pristup.

Marko Bato Carević podnio je kaznene prijave protiv tri inspektora Upravne inspekcije, kao i protiv zastupnice DPS Snežane Kuč i čelnik budvanskog odbora Crnogorske Vladimira Bulatovića zbog zloupotrebe službenog položaja, stvaranja kriminalne organizacije za nasilno preotimanje vlasti i upad u službene prostorije.

Bild.ba

Previous articleTko je jamio – jamio: Završena predaja kandidatura za Hrvatski sabor
Next articleMigranti u Mostaru napali su djecu, a policija šuti i ne spominje to?