GRAS od sutra vozi normalno

GRAS
Foto: Fena
GRAS
Foto: Fena

Vozila poduzeća ‘Gradski saobraćaj’ d.o.o. Sarajevo od srijede, 10. lipnja će, radnim danom, voziti u punom kapacitetu, za sva četiri vida prometa.

– Sutra do kraja dana bit će u potpunosti normaliziran javni gradski promet, u skladu s redom vožnje radnim radom – kazao je za Fenu šef autobusnog prometa poduzeća ‘Gras’ Senad Mujagić.

Pojašnjava da su odmah po ponovnom uspostavljanju javnog gradskog prometa, nakon ublažavanja mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa, vozila preduzeća GRAS prometovala po nedjeljnoj šemi.

– Međutim, ubrzo smo za većinu linija ispoštovali zahtjeve putnika jer prva vožnja po nedjeljnoj šemi počinje u sedam ili malo poslije sedam sati što je već kasno za putnike koji idu na posao. Tako smo na dosta linija kretali od šest sati ujutro, a završna vožnja je bila u 22 sata. Od sutra će javni gradski prijevoz u radnom radu biti u punom kapacitetu – kazao je.

Javni gradski prijavoz u Kantonu Sarajevo ponovno je uspostavljen 15. svibnja. Vodi se računa o higijeni vozila, poduzimaju mjere zaštite zdravlja i putnika i vozača.


Bild.ba

Previous articlePredsjednica Republike Srpske ‘raspalila’ po Ustavnom sudu BiH
Next articleKoronavirus bukti u Srbiji i ne smiruje se: U posljednja 24 sata još 69 novih slučajeva!