Grudski poduzetnik na slobodi: ”Sve je u najboljem redu…”

”Sve je u najboljem redu, a ja sam na slobodi. Bog je velik i pravda uvijek na kraju pobijedi”, izjavio je grudski poduzetnik Miro Palac demantirajući natpise medija da je uhićen u akciji Federalne uprave policije.

Pripadnici FUP-a u srijedu su u skladištu u Grudama pronašli veću količinu lansera raketa. Riječ je o bivšem skladištu tvrtke Soko koju je Palac privatizirao 2004. godine. Iz njegove tvrtke Autoherc naveli su da se ne radi u bombama već o neupotrebljivim lanserima raketa.

Zahvaljujem se i svojim prijateljima na porukama podrške, ali i nekima koji me iz nekog razloga možda smatraju svojim neprijateljem i sve im opraštam. Sve je u najboljem redu, a ja sam na slobodi. Bog je velik i pravda uvijek na kraju pobijedi, kazao je Palac u izjavi za Večernji list.

Oglasili su se i iz njegove tvrtke Autoherc:

Miro Palac je čovjek koji desetljećima zapošljava stotine ljudi, kako u autobusnoj branši kroz Autoherc tako i u proizvodnji kroz TSP Grude. Od njega žive brojne obitelji u Hercegovini, Dalmaciji, ali i šire, stoga smo iznenađeni količinom dezinformacija i niskih udaraca prema njemu osobno, ali očito je u ovoj zemlji najlakše udariti na one koji zapošljavaju i stvaraju novu vrijednost. Ne ulazeći u rad institucija, niti Autoherc niti TSP Grude nikad se nisu bavili avio-bombama, a lanseri koji su pronađeni, olupine, još su iz vremena prijašnje tvornice i desetljećima stoje na istom mjestu, te su neupotrebljivi.


Objavom neprovjerenih informacija nanesena je šteta i gospodinu Miri Palcu koji je sada na slobodi, a ne u pritvoru kako su neki pompozno objavili, ali i njegovim tvrtkama koje se i u gospodarskoj krizi trude osigurati nove poslove, plaću i doprinose za svoje radnike, kao i poreze za ovu državu. Unatoč šteti koja je napravljena i brojnim lažima kojih smo se naslušali prethodna dva dana nastavljamo s neumornim radom za dobrobit zajednice jednako uspješno kao i do sada, a zahvaljujemo svima onima koji nisu nasjeli na tendenciozno izvještavanje i koji su nam bili podrška u ovim teškim danima, rekli su Večernjaku iz Autoherca.

Bild.ba

Previous articleUEFA-i prekipjelo zbog micanja sponzora, posebna pravila za muslimane
Next articleDok ostali sklanjaju sponzore Ukrajinac ih zove: Svi mi se javite…