HSPF i Pleter: Hrvatski studenti iz Mostara i Sarajeva dogovorili suradnju

HSPF
HSPF
HSPF
HSPF

Predsjednik Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) Martin Mikulić i predsjednik Zajednice hrvatskih studenata “Pleter” Ante Kelavić u Međugorju su potpisali Memorandum o suradnji.

Mikulić je istaknuo kako je ovaj Memorandum samo formalna potvrda dosadašnjih izvrsnih odnosa koja će ubuduće činiti podlogu za daljnji razvoj suradnje dviju udruga.

“Veliko mi je zadovoljstvo što će hrvatski studenti iz Mostara i Sarajeva razmijenjivati ideje i zajednički realizirati brojne projekte. To smatram iznimno važnim iskorakom koji će u nadolazećem razdoblju zasigurno polučiti rezultate”, dodao je predsjednik HSPF-a Martin Mikulić.

Potpisnici su se usuglasili zajednički sudjelovati u organizaciji raznih obuka, seminara, radionica, konferencija i drugih oblika stručnog usavršavanja u Bosni i Hercegovini i inozemstvu. Poseban naglasak je stavljen na ostvarivanje projekata vezanih za obrazovanje mladih.

Kelavić je izrazio uvjerenje da će buduća suradnja dvije udruge biti intenzivna.


“Nadam se kako ćemo biti uspješni u realizaciji zajedničkih projekata koji će biti velika potpora studentima u njihovom akademskom razvoju”, zaključio je predsjednik ZHS “Pleter” Ante Kelavić, priopćio je Ured za odnose s javnošću HSPF-a, javila je Fena.

Bild.ba

Previous articleU Srbiji rekordnih 1.053 novih slučajeva, pet žrtava
Next articleRadončić tvrdi da će izbori biti pokradeni, komentirao i Čamparu