Igrači Barcelone rado će nosti maske i nakon pandemije

Igrači Barcelone rado će nosti maske i nakon pandemije

Foto: AP

– Neće igrati protiv neke bundesligaške momčadi, nego protiv Barcelone, najbolje momčadi na svijetu – rekao je samouvjereno Arturo Vidal uoči utakmice Bayerna i Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Kako su mu se samo te riječi obile o glavu. Bayern je ponizio Barcelonu s čak 8:2 i zadao im najgori poraz u povijesti. Mnogi su nakon takvog raspleta izvukli Vidalovu izjavu, pa je Čileanac posebno na meti nakon utakmice.

Društvene mreže gore od reakcija, što i ne čudi jer ovakva utakmica doista se rijetko viđa. Sve je puno šala na račun Barcelone, a pogotovo Vidala zbog spomenute izjave.

Stigla je i prva reakcija iz Barcina tabora. Gerard Pique je prvi stao pred mikrofone i dao iskrenu izjavu.

– Užasna utakmica i užasan osjećaj, sramota nas je. Ne možete tako igrati, nije to ni prvi ni drugi ni treći put. Nadam se da će ovo pomoći svi moramo promisliti – rekao je.

– Klub treba promjene i tu ne govorim o igračima i trenerima, ne želim upirati prstom u nikoga. Klub treba razne vrste promjena. Nitko nije nezamjenjiv. Prvi ću dobrovoljno otći ako treba, mislim da smo dotaknuli dno. Moramo svi pogledati što je najbolje za Barcelonu – dodao je.

Bild.ba