Iskočio vlak iz tračnica kod Novog Mesta, ozlijeđene su dvije osobe, evo detalja nesreće

Vlak je iskočio iz tračnica između postaja Birčna vas i Uršna sela u utorak u 21:25 sati zbog stabla koje je palo na željezničku prugu

Image by Hands off my tags! Michael Gaida from Pixabay

Na pruzi Metlika-Ljubljana u općini Novo Mesto u utorak navečer vlak je iskočio iz tračnica zbog srušenog stabla i pritom su najmanje dvije osobe lakše ozlijeđene, javlja u srijedu STA.

Kako javljaju Slovenske željeznice, dvoje putnika je lakše ozlijeđeno, a prema Upravi za zaštitu i spašavanje troje.

Željeznička pruga između Metlike i Ljubljane bit će zatvorena do daljnjega, priopćile su Slovenske željeznice.

Vlak je iskočio iz tračnica između postaja Birčna vas i Uršna sela u utorak u 21:25 sati zbog stabla koje je palo na željezničku prugu. U vlaku je bilo sedam putnika, vozač i dva konduktera. Dvoje putnika lakše je ozlijeđeno i prebačeno je u bolnicu u Novom Mestu, rekli su iz Slovenskih željeznica.

Po podacima Uprave za zaštitu i spašavanje, u nesreći su ozlijeđena tri putnika. Kako su priopćili, prvi vagon iskočio je iz tračnica zbog srušenog hrasta. Vatrogasci iz Novog mesta, Šmihela i Stranske vasi odmah su došli na mjesto nesreće.


Željeznička pruga Metlika-Ljubljana bit će zatvorena do uklanjanja posljedica nesreće, a za putnike će biti organiziran alternativni autobusni prijevoz.

SOURCEHina
Previous articleLidija Bradara dobila jednoglasnu podršku hrvatskog kluba u Domu naroda za predsjednicu Federacije Bosne i Hercegovine
Next articleU padu helikoptera u blizini škole poginuo ukrajinski ministar unutarnjih poslova, ukupno 16 žrtava
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments