Ivan Grbavac iz Ljubuškog treba našu pomoć, pomozimo mu da ozdravi!

Prošli tjedan napisala sam tekst o našem narodu i njegovoj dobroti ne znajući da ću vas uskoro opet hvaliti i biti ponosna na vas.

Zbog nefunkcionalne države, Bogu hvala imamo funkcionalne ljude, “malog” čovjeka koji brda može pomjeriti ako želi, a željet će kad pročita sljedeće rečenice…

Zdravlje jednog momka opet je u rukama “malih” ljudi velikoga srca, a mi vas ovim putem pozivamo u pomoć.

Ivan Grbavac je momak iz Ljubuškog koji ima 29 godina, pozitivan duh, dobro srce i ogromnu želju za životom.

Kažu da je u društvu uvijek najveseliji i najglasniji.


Voli sport, skuplja dresove sportaša koji su mu uzor, a i sam je trenirao rukomet dugo godina.

Pored podrške obitelji, prijatelja, najveću podršku i snagu daje mu njegova dugogodišnja djevojka.

Omogućimo Ivanu da još dugo uživa u onome što ga čini sretnim i nacrtajmo mu još širi osmjeh na licu. I njemu i njegovim najmilijima.

“Poštovani,
Već se nekoliko godina liječim od vrlo agresivnog zloćudnog tumora – melanoma lijevoga oka. Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetri, zbog čega primam kemoterapiju.

Liječen sam operativno, te sam prošao 2 ciklusa terapija zračenjem. Unatoč svim dosadašnjim metodama liječenja, nažalost došlo je do daljnjeg širenja bolesti na jetri. Kao jedina dostupna metoda liječenja u ovom trenutku, predlaže se izolirana perfuzija jetre u Kliničkoj bolnici u Hamburgu. Nalazi i mišljenja liječnika u prilogu. Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki te iznose 39.000 eura i stoga Vas molim da sukladno Vašim materijalnim mogućnostima pomognete.”

Svi koji žele pomoći u liječenju ovom dvadesetdevetogodišnjaku novac mogu uplatiti na ime njegove majke Verica Grbavac na štedni račun u UniCredit banci 338160219101639845222113060 za uplate u KM, dok je broj računa za uplate iz inozemstva BA393381602891015928.

Dodajmo da je danas oko 15 sati bilo prikupljeno oko 20 tisuća maraka.

D.L./Bild.ba

Previous articleNa Kanarskim otocima svi pozitivni mlađi od 30
Next articleTarik Filipović rekao ženi na koga mu liči, ona ga izignorirala