Javio se odvjetnik Bakirovog zeta i kaže: Ćamil nije vlasnik javne kuće

Nakon što je tabloid Objektiv.rs u novinama i na svom portalu objavio da je Ćamil Humačkić, zet Bakira Izetbegovića, vlasnik javne kuće u Njemačkoj i nakon što je o tome izvijestila i poznata Facebook stranica “Raja sa biroa”, oglasio se njegov odvjetnik Nedžad Beća čije reagiranje prenosi Dnevni avaz:

Kao što Vam je to poznato, naš vlastodavac je u petak, dana 27. kolovoza 2021. godine, zaključio brak s Jasminom Izetbegović. Taj događaj su određeni lokalni i regionalni web portali, dnevni listovi itd. iskoristili za vlastitu promociju, politički obračun s roditeljima Jasmine Izetbegović odnosno Strankom demokratske akcije i slično.

Ostvarivao značajne prihode do objave

U okviru tih aktivnosti i odnosa, koji nemaju nikakve veze s našim vlastodavcem, u medijima odnosno web portalima je objavljena netočna informacija da je gospodin Čamil Humačkić vlasnik, suvlasnik i/ili direktor pravna osoba koja se bavi eskortom. Tu informaciju su različiti mediji odnosno web portali i dnevni listovi prenijeli, pri čemu je u politički motiviranim objavama djelatnost tog pravne osobe označena kao javna kuća – navodi odvjetnik u dopisu.

Kaže da se radi o informaciji koja je netočna i koja je relativno lako i jednostavno provjerljiva.


Ovim dopisom Vam ukazujemo i na to da Ćamil Humačkić nije javna osoba niti ima namjeru to postati odnosno na takav način se ponašati. Radi se o izuzetno uspješnoj osobi koja prihode ostvaruje u realnom sektoru i čije poslovne aktivnosti u bitnom dijelu zavise od njegovog ugleda i reputacije – piše Beća.

Kaže i to kako se radi o osobi koje je do predmetnih objava ostvarivalo značajne prihode tako je za očekivati da će i materijalna štete biti izuzetno velika a što se može zaključiti i iz informacija i obavijesti koje je, kako kaže, naš klijent, nakon objave sporne informacije, već zaprimio od poslovnih partnera.

Humačkić se protivi objavljivanju njegovih osobnih podataka

Obavještavamo Vas o tome da se naš vlastodavac protivi objavljivanju njegovih osobnih podataka kao i da istovremeno traži od Vas da izbrišete sve informacije na osnovu kojih se on može identificirati. Pozivamo Vas i sve ostale medije da svoj posao obavljate profesionalno te da informacije koje se odnose na našeg klijenta prije objavljivanja provjerite te da na taj način spriječite štetne posljedice koje nastaju zbog iznošenja i/ili pronošenja netočnih informacija.

Iskreno se nadamo da ćete postupiti u skladu s ovim dopisom te da našeg vlastodavca koji nema nikakve veze s domaćim i lokalnim političkim odnosima nećete dovoditi u vezu s aktivnostima kojima se ne bavi – piše u dopisu odvjetnik Nedžad Beća.

Bild.ba

Previous articleNakon prevrtanja auta na krov i zapaljenja poginuo muškarac
Next articleOSJETLJIVA TEMA Biden naredio objavljivanje tajnih dokumenata povezanih s 11. rujnom
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments