Kraljevi prodaju Balea i još trojicu igrača

Foto: Twitter

Do kraja prijelaznog roka ostalo je mjesec dana, a Real planira prodati još nekoliko igrača.

Cilj madridskog kluba u ovom prijelaznom roku je prodati igrače u vrijednosti od 150 milijuna eura, a dosad je prodajama Jamesa Rodrigueza, Achrafa, Oscara, Javija Sancheza te posudbama Valleja, Ceballosa, Reiniera, Brahima i Kube zaradio 100 milijuna eura

Gareth Bale prvi je na popisu onih koje u Realu više ne žele vidjeti. Klub bi njegovim transferom uštedio 70 milijuna eura, ali zasad se španjolskom prvaku nije javio nijedan zainteresirani klub spreman platiti odštetu za njega i ponuditi mu više od 10 milijuna eura godišnje plaće. Bale, koji je jedno vrijeme bio najskuplji nogometaš svih vremena, prošle sezone je odigrao samo 20 utakmica i postigao samo tri gola.

Puno realniji su odlasci Mariana, Borje Mayorala i Sergija Reguilona. Mariano je svjestan da se neće naigrati pored Karima Benzeme i Luke Jovića, Mayoral bi mogao završiti u Laziju, a Real se nada da će United, Tottenham, Juventus ili Inter ponuditi 25 do 30 milijuna eura za Reguilona nakon što je sa Sevillom osvojio Europa ligu.

Bild.ba


Previous articleKinezi grade grad prilagođen pandemiji
Next articleUdruženje sportaša traži izbacivanje Irana iz sportskih organizacija zbog pogubljenja hrvača