Ljubušak (49) preminuo u SKB Mostar od posljedica premlaćivanja koncem kolovoza

Policijski službenici PU Ljubuški su protiv Z.M. uputili izvješće Županijskom tužiteljstvu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "teška tjelesna ozljeda".

Foto: Arhiva

Policijska uprava Ljubuški obaviještena je da je R.V. (49) uslijed zadobivenih ozljeda u Ljubuškom preminuo u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Iz MUP-a ZHŽ-a naveli su kako je PU Ljubuški 29. kolovoza u 22.30 sati zaprimila prijavu da je u mjestu Otok u Ljubuškom došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom između R.V.(49). i Z.M. (34).

Policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave izašli na mjesto događaja te zatekli imenovane osobe. Zbog zadobivenih ozljeda R.V. je prevezen u DZ Ljubuški, a nakon ukazane liječničke pomoći vozilom hitne pomoći prebačen je u SKB Mostar na daljnje liječenje. Osoba Z.M. (34) je lišena slobode i smještena u prostorije za zadržavanje.

Naredni dan u jutarnjim satima, SKB Mostar je obavijestila PU Ljubuški da je R.V. zadobio teške tjelesne ozljede, nakon čega su policijski službenici o svemu izvijestili Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu, a nad Z.M. zaveli kriminalističku obradu.

Policijski službenici PU Ljubuški su protiv Z.M. uputili izvješće Županijskom tužiteljstvu zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda”.


Također, 7. septembra SKB Mostar obavijestila je PU Ljubuški da je  R.V. uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u toj bolnici o čemu su policijski službenici izvijestili dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu, nakon čega su Z.M. lišili slobode, te ga ponovno ispitali u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda sa smrtnom posljedicom”.

Osumnjičeni će danas biti predan Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje, a policijski službenici PU Ljubuški će protiv njega uputiti Tužiteljstvu ZHŽ-a dopunu Izvješća o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije ZHŽ-a.

SOURCEBild.ba
Previous articleMaja Sever sama prosvjedovala u Zagrebu: “To što nas je malo ne znači da nismo u pravu”
Next articleErdogan bi nemoguće (fingiranje pregovora lidera bez Izetbegovićeve želje za dogovorom), Milanović bi jedino moguće i nužno
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments