Na Makarskoj rivijeri drugi srpanjski vikend u znaku je očekivane veće ljetne smjene turista te vrlo dobrog početka glavnog dijela sezone, kažu u turističkim uredima Makarskog primorja gdje se doznaje kako na području od Brela do Gradaca boravi oko 35.000 domaćih i stranih gostiju.

Zbog veće ljetne smjene gostiju promet na cestama Makarskog primorja je znatno pojačan. Na državnoj cesti D8 vozi se u dužim isprekidanim kolonama s povremenim manjim zastojima na prilazima turističkim mjestima, a pojačan je i promet vozila na državnoj cesti 535 od Baškog Polja do tunela Sveti Ilija u Bastu i dalje do ulaza na autocestu kod Zagvozda.

Trajekt na liniji Sumartin – Makarske jutros ne plovi zbog vrlo jake bure što puše na Makarskom primorju s udarima do 110 km na sat.

Na liniji Drvenik – Sučuraj, kako se doznaje u ispostavi riječke Jadrolinije, nema većih gužvi putnika a ni čekanja na ukrcaj u Drveniku, dok s Hvara prema Drveniku čeka se do sat vremena.

Na Makarskom autobusnom kolodvoru autobusi stižu s manjim zakašnjenjem dok iz Splita kašnjenje autobusa u dolasku je od pola do sat vremena.


Previous articleRusija žestoko napada Donjeck, po izjavi mjesnog guvernera, lako bi se moglo dogoditi da regija uskoro skroz padne
Next articleMuslimani danas slave Kurban bajram, ovako im ga je čestitao Zoran Milanović
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments