Marin Čilić mnoge iznenadio kada je najavio da odustaje od nastupa na Wimbledonu, ali je sve postalo jasnije kada je otkriven razlog – koronavirus

Čilić je do sada nastupa na 13 Wimbledona, a najdalje je otišao 2017. godine kada ga je u finalu zaustavio Roger Federer.

Foto: Fena

Hrvatski tenisač Marin Čilić odustao je od nastupa na Wimbledonu, jer je bio pozitivan na testiranju na koronavirus.

“Žao mi je što moram podijeliti s vama da sam pozitivan na COVID. Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali još uvijek se ne osjećam dobro i nisam sposoban igrati na najvišoj razini. Srce mi je slomljeno što propuštam Wimbledon i što ću sezonu na travi završiti na ovakav način”, napisao je najbolji hrvatski tenisač na Instagramu.

Čilić je u utorak trebao otvoriti nastup na Wimbledonu protiv Amerikanca Mackenzieja McDonalda, koji je sada za suparnik dobio “sretnog gubitnika” iz kvalifikacija, Portugalca Nuna Borgesa.

Čilić je do sada nastupa na 13 Wimbledona, a najdalje je otišao 2017. godine kada ga je u finalu zaustavio Roger Federer.

SOURCEFena
Previous articleVeliko istraživanje otkriva: koliko je u Hrvatskoj ljudi sklonih teorijama zavjera i koje su najčešće zastupljene
Next articleU kamionu nađeno 46 mrtvih migranata
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments