Mladić iz BiH priznao da je prodavao kokain u Hrvatskoj

Mladić iz BiH priznao da je prodavao kokain u Hrvatskoj

Mladić (27) iz BiH je osuđen jer je u srpnju ulovljen s kokainom. Uhitili su ga tada, a potom su mu i na adresi stanovanja pronašli 26 grama kokaina u PVC vrećicama za prodaju.

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je na Općinskom sudu sklopilo sporazum sa 27-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koji je priznao da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Dotični je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i četiri mjeseca, na koju su primijenili djelomičnu uvjetnu osudu i to tako da će osam mjeseci kazne odslužiti, a na ostatak kazne u trajanju od osam mjeseci primijenili su uvjetnu osudu s rokom provjeravanja u trajanju od tri godine. Dobio je i kaznu od 35.078 kuna.

Podsjetimo, 27-godišnjak je osuđen jer je 15. srpnja ove godine u mjestu Tar kraj Poreča prodao 0,52 grama kokaina, nakon čega je 17. srpnja oko 22.30 sati, prilikom policijske kontrole odbacio PVC smotuljak sa 0,68 grama iste droge. Muškarac je tada uhićen, a provedenom pretragom na adresi njegova stanovanja pronađeno je i više manjih PVC vrećica sa ukupno 26,18 grama kokaina namijenjene daljnjoj prodaji konzumentima, prenose 24sata.

Bild.ba