Nastavljena akcija prikupljanja pomoći nesretnom mladiću iz Neuma

Nastavljena akcija prikupljanja pomoći nesretnom mladiću iz Neuma

Dnevnik.ba prije nekoliko dana pisao je o mladom Neumljaninu Marku Božiću koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći 22.ožujka i otada se nalazi na bolničkom liječenju.

Nakon vijesti koja je sadržavala i apel za pomoć u liječenju ovoga mladića, probudila se nevjerojatna količina dobrote i humanosti među čitateljstvom pa su sredstva za posljednju operaciju i postoperativni opravak u Zagrebu prikupljena u rekordnom roku.

No, ovdje priča za Marka, nažalost, još uvijek ne staje. Pred njim je dugotrajan proces liječenja, novih operacija i vraćanja nade u korak. Kako doznajemo od Markovih najbližih, posljednja je operacija bila iznimno teška i zahtjevna, a majci je bilo dopuštena posjeta u trajanju jednog trenutka.

Nakon Hrvatskog ronilačkog kluba Neum, akciju za prikupljanje novčanih sredstava za Markovo liječenje pokrenule su i kolege sa odsjeka Sport i Zdravlje Nastavničkog fakulteta u Mostaru, a sam humanitarni pokret za Marka nadišao je i granice države.

Svjesni težine trenutka u kojemu svi zajedno živimo, usuditi ćemo se još jednom prenijeti apel za nastavak pomoći ovom dvadesetdvogodišnjaku u njegovoj borbi ne samo za korak, nego i za život.

BOŽIĆ SANJA, Kraljice Katarine bb Neum,
UNICREDIT BANKA d.d.,
Kardinala Stepinca bb Mostar
Ž-R 3381702547851263

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT CODE: UNCRBA22
IBAN:BA393381702847853445

Bild.ba