NBA košarkaš poručio Trumpu: “Luzer…”

NBA košarkaš poručio Trumpu: “Luzer…”

LeBron James nastavio je provocirati Donalda Trumpa na Twitteru nakon što je Trump izgubio izbore nakon prvog mandata, a Joe Biden postao novi predsjednik SAD-a.

Prvo je objavio montiranu fotografiju kako Biden blokira Trumpov pokušaj polaganja, a sada je citirao slavnog glumca Jima Carreyja:

“Luuuzeeeer.”

Još prije nego što se NBA nastavio igrati u Orlandu, Trump se istim tonom oglasio na Twitteru i najavio da neće gledati utakmice ako vidi igrače da kleče tijekom himne, a reakcija mnogih u NBA svijetu na to mogla se sažeti u dvije riječi: Koga briga?.

“Mislim da zaista nitko u košarkaškoj zajednici nije tužan jer smo ga izgubili kao gledatelja. To je sve što ću reći, neću u to ulaziti preduboko jer znamo kamo to može odvesti. Ali mislim da je košarka u prekrasnoj poziciji, da imamo fanove po cijelom svijetu, a oni ne samo da nas vole gledati kako igramo nego i poštuju ono što pokušavamo učiniti i razlikuju dobro od lošeg”, rekao je James pa zaključio:

“Košarka će se igrati i ako je on ne bude gledao i mogu u ime svih nas u košarci reći da nas uopće nije briga”, prenosi Index.hr.

Bild.ba