Nećete vjerovati koliku su kaznu zbog sira naplatili hrvatski granični policajci

“Gospoda s carine su mi rekli da trebam platiti protuvrijednost od oko 996 eura, inače neću dobiti natrag putovnicu”, rekao je 48-godišnjak

Hrvatski granični policajci izrekli su pozamašnu kaznu stanovniku Salzburga (48) koji je prilikom ulaska u EU u automobilu imao domaći sir.

Muškarac albanskih korijena bio je u posjetu obitelji za novogodišnje blagdane, a vraćao se u Austriju u ponedjeljak, 3. siječnja. Jedan od rođaka dao mu je 15 kilograma domaćeg ovčjeg sira da ponese sa sobom.

Prilikom provjere na srpsko-hrvatskoj granici hrvatski su granični službenici primijetili sir te mu naplatili kaznu koja ga je šokirala, piše Fenix magazin.

“Gospoda s carine su mi rekli da trebam platiti protuvrijednost od oko 996 eura, inače neću dobiti natrag putovnicu”, rekao je 48-godišnjak.

Naime, prijevoz mesa i mliječnih proizvoda kao privatnoj osobi je strogo zabranjeno prenositi preko granice. Muškarac je zbog toga mora ostaviti sir te platiti izrečenu kaznu.


“Kazna je u redu, ali iznos je nevjerojatan. Nemojte napraviti istu grešku kao ja, ne nosite meso i sir sa sobom”, poručuje 48-godišnjak.

SOURCEBild.ba
Previous articleVIDEO Stravične scene nogometne utakmice! Igrač kolabirao i tresao se, liječnici ga oživjeli
Next articleUnuka ubijenog Hrvata: Teško je živjeti a ne znati istinu
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments