Neobičan slučaj u Hrvatskoj: Žena morala u zatvor jer je mužu rekla “puši ku*ac”

“Debili nisam rekla”, rekla je u sudnici Gabi.

Suprug, inače bivši policajac i današnji zaštitar, ranije je osuđen za obiteljsko nasilje nakon što ga je žena prijavila za sličan slučaj.

Pedestgodišnja Gabi uhićena je nakon što je mužu tijekom svađe rekla da “puši k…”, a on je to snimio mobitelom i odmah prijavio. Nakon toga je prenoćila u policiji te je zbog tih riječi osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno.

Prema presudi, žena je lani u rujnu oko 13.20 sati u obiteljskoj kući na zagrebačkom području “počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisustvu dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla: ‘Puši k…, što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva”.

Žena je priznala da je to rekla mužu, ali tek nakon što je on njoj rekao da je glupača.

Par je u braku 20 godina, a problemi su nastali kad ju je muž prije dvije-tri godine optužio da ima ljubavnika te ju je pratio i prisluškivao njen telefon i njoj je doista više toga dosta. Nakon te svađe više ne žive zajedno.


“Vrijeđanje i provociranje od strane supruge u ovih godinu i pol sastojalo se u tome da ne prođu niti dva dana, a da supruga ne kaže: Vas četiri ste debili, neradnici i bitange”, svjedočio je Ivan na sudu.

“Debili nisam rekla”, rekla je u sudnici Gabi.

“Isto tako supruga meni govori da sam krpelj i da sam gori od krpelja jer krpelj se napije krvi i otkine. I govori mi svakodnevno pred djecom da sam ‘pripizdek’”, dodao je suprug.

SOURCEBild.ba
Previous articleZastupnik SDA pisao: Herceg-Bosna kao Đekna: Još nije umrla, a ka‘će ne znamo
Next articleSvjedok zaplakao na Sudu: “Vidim gospođu kako vrišti ‘ubio ga je Cviki‘, ‘ubio ga je Cviki‘”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments