Neuer na hrvatskom krštenju: Postao je kum malenom Tinu

Neuer na hrvatskom krštenju: Postao je kum malenom Tinu

Osim Neuera, na krštenju je bio i trener Bayerna Hansi Flick koji je napravio pravo čudo s momčadi osvojivši čak pet trofeja, a prisustvovao je i legendarni njemački golman Jens Lehmann…

Odmarao se u Hrvatskoj, uživao u punjenim paprikama, pjevao hrvatske pjesme, igrao vaterpolo s Nikšom Dobudom. Ako već niste shvatili, Manuel Neuer (34) obožava Hrvate. A sada je jednom Hrvatu postao i kum.

Društvenim mrežama se proširila slika golmana Bayerna i fra Marinka Vukmana, humanitarca i svećenika koji živi u Njemačkoj, a na poklon je dobio potpisani golmanski dres u kojem je Neuer s Bayernom osvojio europski superkup protiv Seville. Fotografije je ekskluzivno objavio Fenix Magazin, a sada su pojasnili što je sjajni golman radio u Hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu.

Naime, trener golmana Bayerna, Hrvat Toni Topalović, je u nedjelju krstio sina Tina Emanuela, a čast da bude svjedok u njegovom prvom sakramentu pripala je Manuelu Neueru koji je veliki prijatelj s Topalovićem.

Osim njega, na krštenju je bio i trener Bayerna Hansi Flick koji je napravio pravo čudo s momčadi osvojivši čak pet trofeja, a prisustvovao je i legendarni njemački golman Jens Lehmann.

Neuer se već godinama odmara u Hrvatskoj, a tu apsolutno uživa. Ovo ljeto je, uoči završnice Lige prvaka, ljetovao kod Dubrovnika i oduševio sve stanovnike sa svojom pristupačnošću. Popričao je sa svima tko god je to želio, potpisao se, pristao na fotografiju. Uživao je s tamošnjim stanovništvom u hrvatskim pjesmama, igrao vaterpolo s hrvatskim vaterpolistom Nikšom Dobudom i posebno uživao u punjenim paprikama.

A ne prestaje ni s osvajanjem trofeja. Njegov Bayern je u srijedu pobijedio Borussiju Dortmund 3-2 i osvojio čak peti trofej u samo nekoliko mjeseci. A velikom Neueru to je bio čak 25. trofej u karijeri, prenose 24sata.hr.

Bild.ba