Nevjerojatan gaf slovenske vlade: “Upali eksploziv i baci bombu…”

Tako se barem mogao zlobno protumačiti poziv mladima koji su zainteresirani za dobrovoljno služenje u slovenskoj vojsci.

Ne bacaj petarde! Prijavi se na dobrovoljno služenje vojske, upali eksploziv i baci bombu” bila je poruka objavljena na Facebook profilu vojske, a skinuta je s društvenih mreža u ponedjeljak.

Upozorenja o opasnosti od pirotehnike u danima pred novogodišnje proslave su uobičajena, a Slovence je ovih dana iznenadila objava u kojoj su pozvani da petarde zamijene bombama.

Tako se barem mogao zlobno protumačiti poziv mladima koji su zainteresirani za dobrovoljno služenje u slovenskoj vojsci.

Promidžbeni odjel ministarstva obrane očito je oglas vrlo nespretno sročio, pa je bizarna dvosmislena poruka nakon tri dana povučena, nakon prvih opravdanih kritika koje su se pojavile u javnosti.

“Ne bacaj petarde! Prijavi se na dobrovoljno služenje vojske, upali eksploziv i baci bombu” bila je poruka objavljena na Facebook profilu vojske, a skinuta je s društvenih mreža u ponedjeljak ujutro.


Apelirati na građane da aktiviraju eksploziv i bacaju bombe, te se tako oslobode potrebe bacati neopasne petarde, isto je kao kad bi djecu koja “pucaju” na računalnim igricama pozvali da se radije posvete pravom oružju, naveli su neki od oštrijih kritičara na društvenim mrežama.

 

SOURCEBild.ba
Previous articleTurski ministar u Sarajevu nakon sastanka: “Pratimo situaciju izbliza”
Next articleVIDEO Pijana i opasna vožnja u Tomislavgradu: Policija jedva zaustavila vozača
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments