Objavljena snimka rušenja ruskog aviona iznad Kijeva, Ukrajinci tvrde da su ubili 800 ruskih vojnika

"Neprijateljski gubici također uključuju sedam aviona, šest helikoptera, 130 borbenih oklopnih vozila i preko 30 tenkova"

Dužnosnik ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova kaže da je ruski zrakoplov oboren iznad kijevske četvrti Darnytskyi. Anton Heraščenko kaže da se avion srušio u blizini kuće u ulici Koshytsia 7a. Kanal TelekanalNTA objavio je fotografiju vatre i dima između stanice metroa Poznjaky i Kharkivska.

Dolaze nepotvrđene informacije da je ukrajinska protuzračna obrana zaustavila zračni napad presretanjem niza projektila i obaranjem ruskog zrakoplova.


Lokalni mediji javljaju da u Kijevu gori stambena zgrada na devet katova. Citiraju gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička koji je rekao da su najmanje tri osobe ozlijeđene. Jedna osoba je u kritičnom stanju.

Dosad je poginulo 800 ruskih vojnika, tvrdi ukrajinsko Ministarstvo obrane. “Neprijateljski gubici također uključuju sedam aviona, šest helikoptera, 130 borbenih oklopnih vozila i preko 30 tenkova”, objavili su.

SOURCEBild.ba
Previous articleNovinar Reutersa iz Ukrajine: Mariupoljci su tvrdoglavi, na početku ruske invazije su džogirali, pecali ribu, išli na posao
Next articlePokolj na Zmijskom otoku, Rusi pobili sve ukrajinske vojnike
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments