Objavljena snimka Zavadlava, na njoj se čuje plač i pucnjava: “Marija, u k**** san…”

U nastavku suđenja Zavadlavu puštena je snimka s mobitela Filipa Zavadlava u kojoj govori svojoj djevojci Mariji iz Beograda. Snimka je nastala tri dana prije masakra u Varoši.

Na ročištu održanom jutros, može se čuti kako Filip Zavadlav govori na početku sutkinji da bi zamolio sud da prihvati prijedlog tužiteljstva i produži mu istražni zatvor.

– Meni je u pržunu dobro – rekao je Zavadlav, pišu 24sata.hr.

Potom je u sudnici puštena snimka s mobitela Filipa Zavadlava na kojoj se čuje njegov glasni plač Filipa Zavadlava, u razgovoru s djevojkom Marijom iz Beograda. Snimka je nastala 8. siječnja 2020. godine, tri dana prije masakra u Varoši.

“Marija, ja sam s tobom htio imati djecu”, već na početku snimke govori Zavadlav.


Obzirom da je snimka s mobitela i puštena je u sudnici, ne čuje se sve najjasnije.

“Nisam odmah shvatio, upozorila si me na vrijeme…”, govori Zavadlav.

Potom se čuje samo njegov plač, pa potom isprekidane rečenice gdje Zavadlav u jednom trenutku kaže “moralo je tako biti”. Rečenice se često prekidaju plačem i njegovim zapomaganjem, a sve je upućeno Mariji.

“Marija, onu san kapu za tebe pripremija, kad iden opet na brod. U kurcu san cili, mislin da ovo neće biti dobro završiti. Marija, šta je ovo? Slomljen san skroz. Marija, di si?”

Nakon očajničkog plača i jadanja Mariji, na snimci se čuju pucnjevi. Radi se o dijelu snimke na kojoj Zavadlav s prijateljem vježba pucanje iz kalašnjikova. Čuje se jedan po jedan pucanj, zatim rafali, pa opet jedan po jedan, zatim više pucnjave odjednom.

Obrana snimkom želi dokazati njegovu neuračunljivost, a Šerić je i jučer i danas kazao da nije zadovoljan psihijatrijskih vještačenjem, odnosno činjenicom da je mu je značajno smanjena neuračunljivost, jer se, kako je rekao, na snimci može čuti da je Zavadlav potpuno neuračunljiv.

Bild.ba

Previous article“Hrvatina” Edim Fejzić ponovno umiješan u skandal, snimka ga kompromitira
Next articleJako smanjen broj novozaraženih u Hrvatskoj, 29 preminulih