Od večeras opet noćna zaustavljanja prometa u tunelu Crnaja

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Od večeras, u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) zaustavlja se promet u tunelu Crnaja na putu Konjic – Jablanica. Tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Obnova ovog tunela koji je godinama bio u lošem stanju konačno je počela ove godine, a radovi na tunelu Crnaja trebali bi biti završeni u srpnju 2022. godine.

Što se tiče ostalih putnih pravaca, na magistralnom putu Tuzla – Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do šest  sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog radova u tunelu Skela, na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22 – šest sati) promet zaustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug fabrike Metaling).


Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Blažuj – Gromiljak (Radanovići), Doboj – Gračanica (u Klokotnici), Grude – Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac – Hutovo (u mjestu Cerovica).

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila zaustavljen promet.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

SOURCEBild.ba
Previous articleMladi igrač Zrinjskog pred odlaskom u Dinamo
Next articleBošnjački članovi Predsjedništva, od kojih jedan nije ni legalan, sazvali sjednicu. Naravno, bez Dodika ništa nisu mogli postići
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments