Odveli mladića do Silosa u Mostaru, tražili od njega novac pa ga istukli i posjekli

U ponedjeljak 11. siječnja, u 19:00 sati, u PS Mostar Centar prijavio je I.V. (1996) da su ga M.B. (1992), T.D. (1997) i T.D. (1997) njegovim vozilom odvezli do Silosa u Ulici Mile Budaka, te od njega tražili veću sumu novca, što je isti odbio dati.

Nakon toga su ga fizički napali, udarajući ga šakama u predjelu glave, a zatim nožem isjekli po obrazu.

Patrola policije je pronašla navedene osobe, te su isti lišeni slobode. M.B. su, uz potvrdu, izuzeti nož i smotuljak suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Od T.D. je uz potvrdu izuzeta vrećica s bijelom praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. O svemu su upoznati tužitelj i kriminalistička policija, te slijedi daljni rad po navedenom, priopćio je MUP HNŽ.

Bild.baKomentari

Next Post

Ugledni njemački list pisao o BiH: "Bosanska nacija" je nerealna i nemoguća

Uto sij 12 , 2021
Ugledni njemački Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) na današnjoj naslovnici objavio je "kako je pomisao o jedinstvenoj bosanskoj naciji” i centraliziranoj državi jednako nerealna kao očekivanje da se narodi Europe u doglednoj budućnosti mogu pretvoriti u jednu europsku naciju. To je glavni naglasak komentara Micheala Martensa. Ovaj autor, koji čini se bolje i hrabrije prepoznaje iskušenja u BiH, nego brojni novinari unutar i izvan zemlje kirurški precizno detektira probleme i predstavlja rješenja.