Oglasio se Borna Ćorić: Nemam simptome koronavirusa

Foto: Hina

Hrrvatski tenisač Borna Ćorić poručio je kako još uvijek ne pokazuje nikakve simptome koronavirusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adria Tour u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.

“Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na covid-19. Izuzetno sam zahvalan što se još uvijek dobro osjećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje sam dobio dok sam u izolaciji. Dat ću sve kako bih ostao u formi”, poručio je 33. tenisač svijeta na Twitteru.

Adria Tour, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, prekinut je u nedjelju uoči finalnog dvoboja u teniskom centru na zadarskom Višnjiku, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov putem društvenih mreža objavio da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na covid-19.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na covid-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, srpski tenisač Viktor Troicki, koji je igrao na beogradskom turniru Adria Toura, te novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.


Bild.ba

Previous articleRemdesevir je prvi lijek koji će u Europi dobiti odobrenje za liječenje koronavirusa
Next articleBeljak: HDZ je zbog fotelja ugrozio zdravlje građana