Pogledajte koje poznate televizijske face iz Hrvatske prelaze na “Dodikovu” televiziju!

UNA TV, u javnosti poznata i kao ‘Dodikova televizija‘, ambiciozno kreće u osvajanje regije i deset milijuna gledatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, u kojima će imati svoje studije

Ivana Paradžiković, bivša voditeljica “Provjerenog” Nove TV,  najčešće je spominjano ime koje se veže uz UNA TV, na kojoj bi trebala voditi istraživački magazin.

image

Ivana Paradžiković

Dnevnik će voditi Josip Šarić, donedavni RTL-ov reporter, a potvrđen je i prelazak Matee Dominković s N1 televizije.

image

Josip Šarić

image

Matea Dominiković

Uz nju, kao pojačanje informativnog programa stiže i sada već bivši RTL-ov reporter Petar Panjkota, koji se na društvenim mrežama pohvalio novim početkom, objavivši fotku iz zagrebačkog sjedišta UNA-e TV.


Također, spominju se i, također RTL-ovci, Ivan Žada i Nataša Vidaković te bivša novinarka Nove TV  Ivana Tomić.

Urednik zabavnog programa bit će Daniel Delale, kojeg gledatelji pamte po “Red Carpetu” Nove TV, a zadnji angažman mu je bio na Z1 televiziji na kojoj je vodio “Jutrogram”.

image

Daniel Delale

Pjevačica Maja Bajamić vodit će reality show.

Kao pojačanje spominjali su se i Frano Ridjan koji je Hrvatsku radioteleviziju zamijenio Novom TV, na kojoj vodi “Supertalent” i novinar Domagoj Novokmet s N1 televizije, ali obojica su nagađanja demantirali, piše Gloria.

Televizija koja će navodno imati dva kanala, od kojih će opći startati do Nove godine, a informativni početkom iduće godine, pokušala je RTL-u preoteti i Mojmiru Pastorčić, ali im se ona zahvalila na ponudi, a odbila ih je i pjevačica Severina Vučković, koja je trebala imati svoj talk show od kojeg je odustala zbog Igora Dodika, sina Milorada Dodika, kojeg se spominje kao navodnog suvlasnika projekta.

Bild.ba

Previous articleMigranti zaustavili vlak pa istjerani iz njega, nakon toga su razbijali stakla i potegnuli nož
Next articleUznemirujuća snimka: Hrvat brutalno nokautiran, dugo su mu ukazivali pomoć
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments