Pokrenuta opsežna potraga za nestalom ženom u Žepču

U Žepču je u nedjelju u popodnevnim satima prijavljen nestanak Milenke Planinac (69) zvane Milena.

Prema informacijama policije nestala je posljednji put viđena u nedjelju u 7:55 sati kada je izašla iz stana na adresi ulica Stjepana Tomaševića –zgrada Žepčanka, ulaz 5 i udaljila se u nepoznatom pravcu. Milena je u nedjelju ujutro krenula kupiti kruh u prodavnici koja se nalazi u zgradi u kojoj živi.

Slijedom informacija prikupljenih pregledom nadzornih kamera u gradu, GSS Žepče pokrenuo je akciju usmjerenu na pretragu korita rijeke Bosne specijaliziranim timovima za potragu i spašavanje na vodi, timovima za potragu i spašavanje na kopnu te bespilotnim letjelicama.

Posljednji put viđena u smeđoj jakni kariranoj oko rukava, crvenoj majici, crnom donjem dijelu trenirke i crnim cipelama. Imala je određenih zdravstvenih problema koji su se odnosili na pojavu depresije. Susjedi je poznaju kao mirnu i prijatnu osobu, koja nije bila sklona konfliktima.

Bild.baKomentari

Next Post

Vijeće ministara odlučilo: 500 tisuća KM za pomoć razrušenoj Banovini

Uto sij 12 , 2021
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na izvanrednoj telefonskoj sjednici donijelo odluku o izdvajanju 600 tisuća KM za saniranje posljedica zemljotresa u Bosanskoj Kostajnici i Hrvatskoj.