Poznata su neka imena s lista unitarističke koalicije “Željko Komšić za građansku državu”, uzurpator dakako cilja na triput uzurpirano mjesto

Državnu listu koalicije "Željko Komšić za građansku državu" u Županiji Sarajevo nosit će profesor Dženan Đonlagić.

Foto: Arhiva

Demokratska fronta na izbore će izaći pod koalicijskim nazivom “Željko Komšić za građansku državu” (DF – GS). Koalicija će pod tim nazivom sudjelovati na izborima na svim parlamentarnim razinama.

Kako javlja Klix.ba, državnu listu koalicije “Željko Komšić za građansku državu” u Županiji Sarajevo nosit će profesor Dženan Đonlagić.

Dennis Gratz i Mirza Čelik će biti nositelji dvije federalne liste u Sarajevu, dok je Albin Zuhrić nositelj liste za Skupštinu Županije Sarajevo.

Na sarajevskim listama se nalaze i ministar obrane BiH Sifet Podžić, doktor Ilijaz Pilav, potpredsjednik FBiH Milan Dunović, profesor Senadin Lavić, gradska vijećnica Marijela Hašimbegović, Vedrana Vujović, Muhamed Fazlagić.

Listu “Željko Komšić za građansku državu” u Tuzlanskoj županije nosit će profesor ustavnog prava Zlatan Begić, a za Srednjobosansku i Zeničko-Dobojsku županiju nositelj državne liste je prvi kapetan nogometne reprezentacije BiH Vlatko Glavaš.


Informacije o ostalim nositeljima državnih, federalnih i županijskih lista Demokratske fronte širom Bosne i Hercegovine se očekuju uskoro, piše Klix.

Dakako, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine bit će uzurpator Željko Komšić.

SOURCEBild.ba
Previous articleU noćnom klubu nađeno 17 mrtvih tinejdžera, policija zasad šuti…
Next articlePapi se javljaju žene čiji se sinovi ne žene, otkrio je što im je savjetovao: “Ne peglaj mu košulje…”
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Enxx

Pa dok god covic radi zajedno sa dodikom . Drugacije ne moze