Poznato je tko je misteriozna žena sa splitske Rive o kojoj svi pričaju. Bit će deportirana iz Hrvatske…

Misteriozna žena koja već danima (a po mnogima i mjesecima) po nekoliko sati sjedi na splitskoj Rivi bit će deportirana iz Hrvatske.

Policija je jučer u postaju privela 29-godišnju državljanku Velike Britanije koju su Splićani posljednjih mjesec dana viđali na Rivi. Bili su zabrinuti za nju, a jučer su je posjetile i djelatnice Centra za socijalnu skrb. Odbila je pomoć i tvrdila je da će se uskoro vratiti u Britaniju.

Policija je već privela Britanku. Tom prilikom je utvrđeno da nezakonito boravi na području RH pa joj je, sukladno Zakonu o strancima, izdano rješenje o protjerivanju s rokom za dragovoljni povratak. Jučer je, pak, utvrđeno da nije postupila po tom rješenju, piše Dalmatinski portal.

Žena je bila u rastrojenom stanju pa je prevezena u bolnicu. Naknadno je otpuštena. Prebačena je u prihvatni centar za strance do prisilnog udaljenja.

Podsjetimo, portal Dalmacija Danas objavio je fotografije misteriozne tamnopute žene koja danima sjedi na splitskoj Rivi, odbija komunikaciju i gotovo se ne miče. Slike su se brzo proširile društvenim mrežama i medijima u Hrvatskoj.

SOURCEBild.ba
Previous articleHrvatski Medijski Servis je pod napadima hakera, Šutalo nam je komentirao što se događa
Next articleNapretkov svečani božićni koncert u Sarajevu
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments