Prijatelj ubijenog poduzetnika smatra da je do zločina došlo zbog dugova?

Prijatelj ubijenog poduzetnika smatra da je do zločina došlo zbog dugova?

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, kazali su iz policije.

Reporteri Večernjeg lista su bili na mjestu tragedije u Vodicama i razgovarali su s najboljim prijateljem i rođakinjom Tedija Slamića.

– Vidjeli smo metke. Čuli smo pucnjavu. Šokirali smo se kad smo vidjeli što se dogodilo i da je ubijen čovjek koji je zapošljavao stotinjak ljudi. Navodno je u Šibeniku ubijeno još troje ljudi. Ukupno četvrto. I svi su poslovno povezani s ubijenim kao i onaj za kojeg smo čuli da je ubojica. Ako je to točno, mogu vam reći da je to bilo tvrdnji da je ubojica dugovao ubijenom, mom prijatelju, i da je moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova. Čuli smo da se ubio ubojica, ali i da je ubio još troje ljudi, među kojima i jednu ženu. Povezuje se priča o sporu oko nekog skladišta, rekli su prijatelji ubijenog za Večernji list.

Podsjećamo, poznati poduzetnik ubijen je danas nešto prije 13 h. Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, kazali su iz policije.

Bild.ba