Prva dama RH se cijepila protiv korone: “Ako se ne bojim ja, nemojte ni vi”

Sanja Musić Milanović, profesorica na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i voditeljica Službe za promicanje zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i supruga predsjednika države cijepila se protiv koronavirusa, a snimku je objavila na stranici „Živjeti zdravo“.

Ako sam ja liječnica i kažem da se želim cijepiti što prije, čim dođem na red, mislim da to može samo dobro donijeti. Ako se ja ne bojim, šaljem poruku – nemojte se ni vi bojati”, poručila je nedavno u razgovoru za Novu TV.

Prije tjedan dana pred televizijskim kamerama cijepio se i njezin suprug, predsjednik Republike Zoran Milanović.

Uz snimku cijepljenja napisala je poruke: “Natrag u normalu” i “Živjeti zdravo”.

“Ja se cijepim jer ne znam kako će me bolest zahvatiti. Izgleda da postoji određena genetska predispozicija koja određuje kako ćemo na nju reagirati. I ne znate jeste li u kategoriji asimptomatskih ili onih koji će imati vrlo teške komplikacije i letalni ishod. Ja ne znam u kojoj sam kategoriji, ali ako se cijepim onda znam da sam sigurna. I da sam u kategoriji onih koji sigurno neće završiti na respiratoru sa smrtnim ishodom. I to je ključ’, rekla je u razgovoru koncem godine Sanja Musić Milanović, prenosi Slobodna Dalmacija.


Bild.ba

Previous articleNastavlja se suđenje Osmici
Next articleU šumama oko Velike Kladuše nalazi se stotina migranata