Reema Dodin, Palestinka iz SAD-a, nova članica Bidenovog tima

Reema Dodin

Novoizabrani američki predsjednik Joe Biden imenovao je palestinsko-američku dugogodišnju pomoćnicu Capitol Hilla za članicu svog zakonodavnog tima.

Reema Dodin, kćerka palestinskih migranata iz grada Dure u okrugu Hebron, služit će kao zamjenica ravnatelja Ureda za zakonodavna pitanja Bijele kuće, javila je WAFA.

Dodin trenutno služi kao volonterka u Biden-Harrisovom tranzicijskom timu, vodeći zakonodavni proces potvrđivanja predsjednika. Bila je dobrovoljni savjetnik za zaštitu birača u brojnim kampanjama, uključujući kampanju Obama za Ameriku.

Ona također služi kao zamjenica šefa ureda i zakonodavna čelnica Dicka Durbina, vođe demokratske većine u Senatu.

Dodin je diplomirala na Sveučilištu Kalifornija u Berkeleyu i Sveučilištu Illinois na Urbana-Champaign.

U izjavi, Durbin je pohvalio izbor, napominjući da je Dodin počela raditi za njega prije 14 godina dok je bila pripravnica na pravnom fakultetu i “napredovala i postala jedna od najcjenjenijih zaposlenika”.

– Ukratko, Reema je upravo ono što naš novi predsjednik treba kako bi mu pomagala u Senatu. Moj gubitak je dobitak predsjednika i nacije – rekao je Durbin.

FenaKomentari

Next Post

Zlatan Ibrahimović neobično odabrao svojih top 11

Uto stu 24 , 2020
Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim duhovotim objavama na društvenim mrežama, a ovoga puta ponovno je žestoko nasmijao javnost.
Zlatan Ibrahimović