Roditelji ostavili bebu u SKC-u, ljudi počeli prikupljati pomoć, a onda se javila i bolnica

"Hvala svima koji su kroz brojne poruke pokazali empatiju i spremnost za pomoć. SKC Republike Srpske će se javno oglasiti ako bude potrebna pomoć bilo koje vrste."

Ime
Ilustracija

U jednoj banjalučkoj Facebook grupi objavljeno je da su roditelji napustili mjesec dana staru bebu i ostavili je na Neurologiji.

U objavi se apelira na sve da pomognu u potrepštinama za ovog jednomjesečnog dječaka – pelenama, kremama, odjeći… itd.

Administratori navedene FB grupe su pozvali zainteresirane da pomoć ostave kod sestara na drugom katu – Neurologija, s naznakom – za Mitrović.

Međutim, pojavila se i službena poruka Sveučilišnog Kliničkog centra Republike Srpske koju prenosimo u cijelosti:

“S obzirom na brojne poruke koje nam pristižu putem društvenih mreža u vezi s donacijom pomoći novorođenčetu, dužni smo reagirati i informirati javnost o navedenom slučaju. Prema riječima Brankice Jovetić, socijalne radnice SKC-a Republike Srpske, novorođenče za koje stižu konstantni upiti ne treba nikakvu vrstu pomoći, a u slučaj je maksimalno uključen i Centar za socijalni rad Teslić koji je poduzeo sve potrebne radnje.  Hvala svima koji su kroz brojne poruke pokazali empatiju i spremnost za pomoć. SKC Republike Srpske će se javno oglasiti ako bude potrebna pomoć bilo koje vrste.”


SOURCEBild.ba
Previous articleBio glavni inženjer kad su gradili Zenit u Neumu: Morali su me imati, nisu mogli završiti zgradu bez mene
Next articleTotalni kaos na autocesti, sve zbog vozača kamiona. Promašio je izlaz, zatim ga blokirao, a onda…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments