Sarajevo: Muškarac ranio sam sebe tijekom džume

Sarajevo: Muškarac ranio sam sebe tijekom džume

Ilustracija

U krugu džamije Gladno polje u općini Ilidža jučer je tijekom džuma-namaza došlo do upotrebe vatrenog oružja i tom prilikom je ozlijeđena jedna osoba, objavljeno je u izvještaju Operativnog centra Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova SŽ.

Peta Policijska uprava obaviještena je u 13:30 sati da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u dvorištu džamije “Gladno polje” u ulici Plantaže 55. Po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su došli do saznanja da je tijekom džuma-namaza došlo do samoozlijeđivanja K. I. (1981. godište) iz Sarajeva”, stoji u izvještaju Operativnog centra.

Ozlijeđeni je, kako to stoji u izvještaju, prevezen do Doma zdravlja Ilidža gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Nakon toga je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Konstatirane su mu lakše tjelesne ozlijede.

Postupajući tužitelj Županjskog tužiteljstva iz Sarajevo je naložio da se uviđaj obavi na mjestu nesreće i da se pretrese vozilo Seat.

K. I. će se teretiti zbog sumnje da je za izazivao opću opasnost i posjedovao vatreno oružja bez odobrenja, prenosi Klix.

Bild.ba