Sarajlija fizički nasrnuo na policajce

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo jučer su oko 18:20 sati, uhitili M. Č. iz Sarajeva, zbog postojanja sumnje da je izvršio kazneno djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Uhićeni je u Spasovdanskoj ulici u unutrašnjosti trgovačke radnje a zatim i ljekarne, narušio javni red i mir tako da je verbalno napao radnice.

Postupajući po prijavi a prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice M.Č. je uz upotrebu šrafcigera i spreja za trenutno onesposobljavanje fizički napao policijske službenike a koji su tom prilikom zadobili tjelesne ozljede, priopćeno je iz PU Istočno Sarajevo

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo a nakon kriminalističke obrade uhićenog, nadležnom tužiteljstvu bit će dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“.

Bild.ba



Komentari

Next Post

Sjajna partija Matea Kovačića u pobjedi Chelsea

Sub stu 21 , 2020
Momčad Chelsea pobjedila je u gostima Newcastle United rezultatom 2-0 te su trenutno zasjeli na vrh ljestivce sa ukupno 18 bodova. Iza njih nalazi se Leicester City.