SDA: Sarajevo je kulturno središte regije, ova vlast neće “preživjeti” listopad

"Kakve god izlike ponudili Konaković i njegovi ministri, povijest će poput nevolja i katastrofa koje su u prošlosti morile Sarajevo, zapamtiti i Konakovićevu tragičnu vladavinu, koja je gradu heroju priredila nesvakidašnje poniženje."

Bakir Izetbegović | Izvor: SDA

Kantonalni odbor SDA Sarajevo oglasio se priopćenjem povodom jučerašnjih događaja u Sarajevu, prvo povorke ponosa, a potom i sinoćnjeg performansa.

“Nezapamćene scene razvrata i vulgarnosti koje su uznemirile građane Sarajeva odražavaju karakter događaja koji Edin Forto, premijer KS, naziva “festivalom demokracije”. Odvratni performans ispred Narodnog kazališta u Sarajevu sramota je za grad koji čini kulturno središte regije, prepoznatljivo po spoju istočne i zapadne kulturne tradicije.

Kakve god izlike ponudili Konaković i njegovi ministri, povijest će poput nevolja i katastrofa koje su u prošlosti morile Sarajevo, zapamtiti i Konakovićevu tragičnu vladavinu, koja je gradu heroju priredila nesvakidašnje poniženje.

Jučerašnja parada koju je proračunskim sredstvima financirao premijer Forto predstavlja odjavnu špicu i posljednji pozdrav jednoj raskalašenoj i nakaradno sklopljenoj vlasti koju su sponzorirali bjelosvjetski razvratnici i pokvarenjaci. Vlast koja podupire nastrane ekshibicioniste koji ulicama glavnog grada proganjaju njene građane neće ´preživjeti´ listopad”, kažu iz Info centra KO SDA Sarajevo u priopćenju koje smo malo editirali jer je pravopisno na jako niskoj razini.

SOURCEFena
Previous articleOvako je CIA pisala 1994.: Bošnjaci protiv ravnopravnosti Hrvata u Federaciji, žele zadržati muslimansku prevlast
Next articleU noćnom klubu nađeno 17 mrtvih tinejdžera, policija zasad šuti…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments