Šime Vrsaljko ima problema, zakomplicirao mu se oporavak

Šime Vrsaljko ima problema, zakomplicirao mu se oporavak

Šime Vrsaljko
Foto: Instagram

Šime Vrsaljko ima problema jer mu se zakomplicirao oporavak nakon zahvata na lijevom koljenu. Povratak treninzima Atletica zasad je nepoznanica.

Atlético se priprema za prvenstvenu utakmicu u nedjelju kod Athletic Bilbaa, no 28-godišnji desni bek opet nije trenirao.

Vrsaljko je prije 18 dana bio podvrgnut artroskopiji lijevog koljena u klinici Universidad de Navarra u Madridu, odnosno postupku prilikom kojeg mu je iz koljena izvučen materijal nastao ondje tijekom operacije napravljene u veljači 2019. godine.

– Osjećam se super – rekao je Vrsaljko za Sportske novosti nakon zahvata.

– Sad ću 2-3 dana preventivno mirovati, a onda krećem s treninzima u kampu na biciklu i teretani. Nakon tjedan dana idem u puni trening i trebao bih biti na raspolaganju treneru Diegu Simeoneu kada počne prvenstvo – kazao je.

No nije se vratio na treninge sa suigračima.

– Rehabilitacija se nije odvijala prema željenom planu do te mjere da zasad ne postoji datum kada bi se trebao priključiti suigračima na grupnom treningu. Pretvorio se u apsolutnu nepoznanicu – izvijestile su španjolske novine Marca ne navodeći izvor informacije.

Istaknuto je kako Šime Vrsaljko neće konkurirati za susret s Athletic Bilbaom.

Glasnogovornik Atlética nije odgovorio na upit do objave ove vijesti, a Vrsaljko nije bio dostupan za komentar, piše Hina.

Bild.ba