Sin generala Šantića hrvatskim političarima: ‘Vi znate samo za moć i novac, ne znate što je 27 godina uzaludnog traganja’

"A vama je samo to u mislima, nikakvi interesi hrvatskog naroda."

Izvor: Slobodna Dalmacija

Duje Šantić, sin ubijenog generala Vlade, na svom Facebook profilu uoči presude “Tigru i petorki” obratio se predstavnicima hrvatskog naroda i optužio ih za nebrigu, grabljenje novca i moći dok je on radio njihov posao proteklih 27 godina.

“Predstavnici hrvatskog naroda, dok ja i moja obitelj čekamo presudu, koja je donešena prije početka suda, Vi gospodo ne možete niti zamisliti koliko je to neprospavanih noći i uzaludnog traganja. Radio sam Vaš posao 27 godina, ono što će izreći danas Vi ste krivi što je do toga uopće došlo. Kako je Slaven Raguž jučer napisao “naša plaća je negdje drugo…” Kako naši stari ljudi kažu sto se smrti tiče – neka ide po redu, e pošto sam ja najmlađi… Vidimo se u čitulji i svi ćemo izaći pred Boga praznih džepova. Ne osuđujem nikoga jer moć i novac dolaze od zloga. A vama je samo to u mislima, nikakvi interesi hrvatskog naroda. Bog vas blagoslovio, molit ću i za Vas. Besplatno”, napisao je Duje Šantić prije dva sata.

Županijski sud u Bihaću danas će izreći prvostupanjsku presudu Hamdiji Abdiću Tigru i petorici optuženih za ubojstvo Vlade Šantića, generala Hrvatskog vijeća obrane (HVO) regije Bihać. Kao suizvršitelji ubojstva optuženi su i Dedo Karabegović, Jasmir Topal, Ramiz Ružnić, Indijan Alibegović i Enver Keranović.

SOURCEBild.ba
Previous articleUf, Erogan se žestoko posvađao s oporbom zbog Izetbegovića: Obezvrjeđuju Alijin vojni stožer nazivajući ga pećinom!
Next articleKrenulo testiranje revolucionarnog novog lijeka protiv raka na ljudskim pacijentima
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments