Sinčić likuje da u dućanu nema masku pa mu zalijepili sliku: ‘U avionu nisi baja?’

Ne želim se pokoravati nečemu u što ne vjerujem, kaže Sinčić. No prema slici koju mu je netko zalijepio u komentare, čini se da se ipak pokorava dok leti prema Bruxellesu na plaću od 8757 eura mjesečno.

Prošli smo cijeli dućan danas bez maske, bez riječi, bez prigovora. Sve je u glavi. Nosite masku isključivo ako vjerujete da je korisna za vaše zdravlje. Odbacite sve što smatrate prisilom, ucjenom, oduzimanjem slobode, pišu 24sata.hr.

To je napisao Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida i hrvatski europarlamentarac.

Na slici ispod koje likuje da ne nosi masku i da ga nitko zbog toga nije opomenuo, misleći valjda na trgovkinje i blagajnice koje se ovakvih bisera i bedastoća naslušaju vjerojatno svaki dan, su i njegova djeca.

Objava u kojoj koristi djecu za propagiranje svojih ideja naišla je na mnoge negativne komentare.


Među njima se našla i fotografija koju mu je zalijepio građanin. Na njemu je Sinčić u avionu. S maskom.

Što je, papak, u avionu nisi baja?

Čini se da dok leti u Bruxelles na plaću od 8757 eura mjesečno Sinčić ima masku.

U Hrvatskoj dijeli lekcije.

Mi trgovci nemamo više snage upozoravati na te maske. Da dođe civilna, trgovci će namirivati kaznu zbog vašeg nepoštivanja mjera, neće je namiriti poslodavac niti vi, već radnik – odgovorila mu je trgovkinja.

Pa joj je Sinčić uzvratio:

Većina trgovaca nosi masku ispod nosa. Dakle, nitko ne vjeruje u opasnost. Žao mi je, ne želim da moja djeca gledaju kako se pokoravam nečemu u što ne vjerujem. Da su svi radnici u jednom dućanu rekli da ne žele, vjerujte sustav bi posustao, u Hrvatskoj nema više radne snage – odgovorio joj je Sinčić.

Očito u avionu nisu bili svi za to.

Tamo Sinčić ima masku.

Bild.ba

Previous articlePoljacima teško pao poraz, a glavni krivac im je Hrvat?
Next articleKinezi osudili Kanađanina na 11 godina zatvora