Slavni trener brutalno izvrijeđao Trumpa: On je poremećeni idiot!

Foto: EPA

Gregg Popovich je poznat po tome što se ne libi iskazati svoje mišljenje kada su u pitanju razne teme, a ovaj put na meti jednog od najboljih košarkaških trenera u povijesti našao se američki predsjednik Donald Trump.

Nakon što je policija u Minneapolisu ubila Afroamerikanca Georgea Floyda širom SAD-a počeli su prosvjedi.

Trener San Antonio Spursa i košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država nije nimalo birao riječi kada je govorio o Donaldu Trumpu u razgovoru s Daveom Zirinom za “The Nation’s”.

“Da Donald Trump ima mozak, pa čak i 99 posto ciničan, izašao bi u javnost i rekao nešto što će ujediniti ljude. Ali njega nije briga za to, čak i sad. Toliko je poremećen. Samo je on bitan i samo je bitno ono što njemu odgovara. Nikad ga nije briga za opće dobro. Takav je uvijek bio. Mi trebamo predsjednika koji će jednostavno reći ‘crni životi su važni’. Samo to. Ali on to neće napraviti. A cijela ova priča je veća od Trumpa, cijeli sistem se mora promijeniti. Osobno ću napraviti sve što mogu da pomognem jer to vođe i rade. A on ne može napraviti ništa jer on nije vođa”, kaže Popovich i nastavlja:

“Imamo budalu na mjestu predsjednika. On nije samo neko tko dijeli ljude. On je razarač. Njegova prisutnost vas ubija. Pojest će vas živoga za svoje interese. Zgrožen sam što imamo predsjednika koji nije u stanju reći ‘crni životi su bitni’. On se skriva u podrumu Bijele kuće. On je kukavica koji zakuha problem i onda bježi kao školarac. Najbolje ga je ignorirati. On ionako ništa ne može napraviti da popravi ovu situaciju jer je poremećeni idiot”, poručio je Popovich koji je dodao kako prosvjedi moraju biti bolje organizirani.


Bild.ba

Previous articleŠkoro: Volio bih znati gdje su 90-ih bili Jandroković, Milanović i Plenković
Next articleU Indiji 207.000 zaraženih koronavirusom