Sodoma i Gomora: U famoznom klubu viđene mlade cure u minicama?!

Sodoma i Gomora: U famoznom klubu viđene mlade cure u minicama?!

Malo tko ovih dana nije čuo za klub bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića u zagrebačkoj Slovenskoj 9 gdje su dolazili ljudi iz državnog vrha, ministri, bivši predsjednici, sadašnji predsjednik, novinari, glumci…

Dolazili su onamo ministar prometa Oleg Butković, koji je u klubu igrao belu, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić i ministar rada Josip Aladrović. Ovaj potonji je, usput, s donedavnim šefom Janafa u rodbinskim vezama. Bio je tamo i aktualni predsjednik RH Zoran Milanović, kao i suprug njegove prethodnice Jakov Kitarović. Dolazio je onamo i bivši predsjednik Stipe Mesić. Klub je pohodio i sudac Ivan Turudić, pa načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, admiral Robert Hranj.

Druga imena će se tek saznati, no po svemu sudeći, mnoga ni neće. Zasad su se u javnosti spominjali i nekakvi umjetnici i sportaši, u kuloarima se šuška i o nekim novinarima, ali omerta i dalje nije do kraja pukla.

“DOLAZILE SU SREĐENE CURE”

Stanari ulaza u Slovenskoj 9 nerijetko su viđali goste kako dolaze u klub.

– Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama – ispričao je jedan za Jutarnji list.

Dodao je kako je Milanovića vidio na proljeće, ali ne zna točno u kojem mjesecu.

– Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bismo vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je akcija. Nekad je trajalo do jutra – rekao je susjed koji je vidio unutrašnjost kluba.

– Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči – rekao je.

Bild.ba